Uitgebreid consult: Het eerste consult duurt ongeveer 60-75 minuten. Tijdens dit eerste bezoek wordt een uitgebreide anamnese afgenomen en indien van toepassing ook het gehele lichaam doorgemeten met de VEGA test, inclusief de vitamine en mineralen status. Vervolgbehandelingen vinden meestal plaats om de 3 – 5 weken, afhankelijk van de aard van de klachten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten en wordt in overleg met de cliënt bepaald.

Intake of uitgebreid consult (60 minuten)€ 85,00
Vervolg- of standaard consult (45 minuten)€ 65,00
Kort consult (30 minuten)€ 45,00
Vitamines en mineralen meten (20 minuten)€ 27,50
Totale health check met uitgebreide intake, bloed- en urineonderzoek en follow-up consult (60 + 45 minuten)€ 245,00

De consulten zijn inclusief de eventueel benodigde energetisch bereide middelen met homeopathische werking. De eventuele kosten van voedingssupplementen of vrij verkrijgbare homeopathische middelen zijn niet in het consult inbegrepen. Een telefonisch consult behoort ook tot de mogelijkheden.

Vergoeding verzekering: Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden de natuurgeneeskundige consulten (geheel of gedeeltelijk) vanuit de aanvullende verzekering, aangezien de praktijk geregistreerd staat bij de daarvoor benodigde instanties en voldoet aan alle hoge kwaliteits- en opleidingseisen die hiervoor gelden. Deze vergoedingen tellen niet mee voor het eigen risico en worden direct weer aan u vergoed. U kunt zelf informeren of de kosten van de behandeling voor vergoeding in aanmerking komen bij het door u gekozen pakket. Door registratie bij de beroepsvereniging V.B.A.G (zie ook www. vbag.nl) en koepelorganisatie RBCZ is in veel gevallen vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk via de aanvullende verzekering!

LET OP: CZ, Ohra en Nationale Nederlanden vergoeden in 2019 ineens geen algemene natuurgeneeskunde of de hieronder vallende Orthomoleculaire geneeswijze of iriscopie meer en vele andere natuurgeneeswijzen overigens ook niet. Voor 2020 kunt u kijken op de volgende site: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/natuurgeneeskunde. De consulten van de praktijk vallen onder natuurgeneeskunde (algemeen) of het vakgebied Orthomoleculaire geneeswijze of Iriscopie.

Meenemen: Neemt u alstublieft de eerste keer een legitimatiebewijs alsmede de medicijnen, vitamines en/of mineralen die u gebruikt. Ook recente laboratoriumuitslagen kunnen handig zijn.

Betaling: De behandeling en de eventueel extra benodigde middelen worden direct voldaan. Dit kan contant of per pin. Indien een consult niet uiterlijk 48 uur van tevoren wordt afgezegd, brengen wij het gehele consult in rekening.