Meer bewegen, ontgiften, stoppen met roken of afvallen?

In de winter nemen veel mensen zich voor om andere keuzes te gaan maken, zoals beter eten, meer bewegen, vaker naar buiten of stoppen met schadelijke gewoontes. Maar zonder een stok achter de deur is dat soms best lastig, want waarom lukt het nu vaak niet om je gewoontes te veranderen? Daar kunnen we samen achterkomen, iedereen heeft weer een andere valkuil. Je leven hoeft niet ineens helemaal omgegooid te worden om al veranderingen in en aan jezelf op te merken. Samen beginnen we met een intake om de benodigde veranderingen in je leefstijl te vinden en gaan we direct aan de slag door middel van beweging die bij jou past. Niet over je grenzen gaan in een sportschool, maar precies datgene wat jouw lichaam nodig heeft.

Niet alleen in onze directe leefomgeving is het van belang dat we opruimen en schoonmaken, ook ons lichaam kan na bepaalde gebeurtenissen, jarenlange gewoontes of in de loop van de tijd vervuild raken. Met als gevolg minder energie, sneller ziek worden en diverse kleinere of grotere ongemakken. Een van de meest genoemde voornemens van mensen is het wens om gezonder te gaan leven en/of gewicht kwijt te raken. Het moment om hier mee te beginnen verschilt per persoon, maar over het algemeen ishet 'ineens' tijd om het roer om te gooien en hoeft dat natuurlijk niet af te hangen van de datum op de kalender.

Voor het bereiken van al deze doelen kan ook ondersteuning door homeopatische middelen of bioresonantie een welkome helpende hand bieden. Door het lichaam aan te zetten tot het versneld of intensief afvoeren van afvalstoffen, wordt direct schoon schip gemaakt en wordt stoppen met roken, afvallen of gezonder leven een stuk eenvoudiger. Daarnaast kan een deel van de emotionele en geestelijke onrust die een bepaald patroon in de hand werkt, worden aangepakt.

Veel gebruikte termen hiervoor zijn ontgiften, ontslakken, detox, schoonmaak kuur etc. Een aantal bekende methoden zijn de sapvastenkuur, dieet, raw-food, vegetarisch ofveganistisch met homeopatische ondersteuning, het nemen van bitterzout, darmspoelingen of andere fytotherapeutische (kruiden) preparaten. Bij de praktijk voor electroacupunctuur wordt gemeten welke middelen er het beste kunnen worden ingezet om uw doel te bereiken. Daarnaast kunnen ook kruiden of supplementen wordeningezet om het lichaam optimaal te ondersteunen. Ook de wil om door te zetten kan op diverse natuurlijke manieren worden ondersteund. Wilt u meer weten? Bel of mail dan met de praktijk en we kunnen u vertellen wat we voor u kunnen betekenen.