Geen tijd? Orthomoleculair advies per telefoon!

In de loop van de jaren komen er klanten uit heel Nederland naar de praktijk. Soms komt het naar de praktijk reizen echter even niet uit, maar is er wel behoefte aan advies. Daarvoor is er de mogelijkheid om via telefoon, mail en whatsapp te overleggen en advies te krijgen.

Een uitgebreide anamnese hoeft namelijk niet altijd persoonlijk, maar kan ook per telefoon en/of mail. Vele klanten maken daar al gebruik van! Van een korte vraag tot compleet orthomoleculair advies, alles is mogelijk. Met onze brede kennis op dit gebied, kun je zo meer resultaat boeken met de supplementen die je aanschaft dan wanneer je zonder gedegen advies diverse producten gaat uitproberen. Er wordt gewerkt met voedingsstoffen, kruiden, vitamines en mineralen waar gedegen onderzoek naar is gedaan en waarover meerdere wetenschappelijke studies positieve resultaten hebben beschreven.

Supplementen nodig? Die sturen we rechtstreeks naar u op en bij een bestelling boven de 60 euro is de verzending bovendien helemaal gratis.

Bij aanschaf van supplementen in combinatie met een consult ontvangt u 10% korting op de supplementen.

Vul het contactformulier in of spreek een voicemail in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.