De relatie tussen afvallen en je bloedsuikerspiegel

Wanneer je wilt afvallen, zul je eerst je bloedsuikerspiegel op orde moeten brengen. Insuline is namelijk een hormoon dat van grote invloed is op je vetverbranding. Bovendien voel je je met een stabiele bloedsuikerspiegel een stuk fitter gedurende de dag en is het een stuk makkelijker om van de (verkeerde) tussendoortjes af te blijven. De meeste cliĆ«nten hebben met onze aanpak al na een week resultaten en vinden het vaak een stuk makkelijker om het afvallen op deze manier vol te houden.

Er zijn veel mooie websites met recepten, oefeningen en tips, maar het is helaas niet voor iedereen makkelijk om zo alle tips en recepten van zo’n website te volgen en vol te houden. Daarom bieden wij in de praktijk begeleiding om de resultaten te behalen die je zoekt. Je staat er niet alleen voor, gebruik alle kennis die al aanwezig is en door het bespreken van datgene waar je tegenaan loopt, worden de zaken ook een stuk eenvoudiger.

Zowel voeding, beweging en de psychische kant van deze uitdaging worden persoonlijk begeleid op het nivo wat je nodig hebt. Verder is er de mogelijkheid mee te doen met Samen Bewegen in een kleine groep, om de motivatie te ondersteunen en daar te beginnen waar het voor u mogelijk is. Geen mens is hetzelfde, waarom dan een standaard aanpak?

Voor nadere uitleg en meting, zie ik u graag in de praktijk!