Mijn naam is Selma Visee- de Jong. Ik ben in 1974 geboren en woon met man en kinderen op een schitterend waterrijk plekje in Almere. In de zomer zijn we veel op en in het water te vinden, in de winter hopen we vooral op genoeg vrieskou om te schaatsen…

Natuurgeneeswijzen en Electroacupunctuur zijn mij met de paplepel ingegoten, aangezien mijn moeder Lydia de Jong hier in mijn jeugd al mee bezig was en de praktijk Vital Vitae oprichtte. Terwijl ik na het VWO de HEAO International Business afrondde, was zij bezig zich in de natuurgeneeswijzen te bekwamen. Zodoende was het ook niet moeilijk om, toen mij duidelijk werd dat ik in het bedrijfsleven en de publieke sector niet de voldoening uit mijn werk kon halen die ik zocht, weer te gaan studeren. Eerst in 2002 de opleiding tot RADTS-therapeut bij Rob Rijnsent, waarna opleidingen en cursussen in homeopathie, orthomoleculaire voedingsleer, energetische en andere natuurgeneeswijzen aan de beurt kwamen.

Ik ben naast RADTS therapeut ook CPION geregistreerd (erkende HBO medische basiskennis en psychosociale basiskennis) en gediplomeerd in de geaccrediteerde opleiding ‘Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie’.

Zo werk ik nu al weer ruim 14 jaar met enorm veel plezier in mijn praktijk en hoop dat nog heel veel jaar te mogen doen!

“Nothing great in the world has ever been accomplished without passion.”Hebbel